Köpa travhäst

Att köpa travhäst, eller häst överhuvudtaget är aldrig enkelt. Men finns det något mer fantastiskt än att sitta och dreggla över hästannnser och fantisera ihop sin drömhäst (om man inte redan råkar äga den haha). Aja, jag tänkte tipsa om några bra hemsidor att dregla över :)

Hästnet.se
En toppensida med över 300 travhästar i olika prisklasser! Uppdateras hela tiden med nya :)

Blocket.se
Används tyvärr inte så flitigt av travmänniskor, men ibland kan man hitta några hästar om man söker på ord som "starthäst", "travhäst" eller "kallblodstravare" ..

Blodbanken.nu
En lite mer seriös sida. Ofta lite högre klass på hästarna. Uppdateras inte jätteofta med nya annonser.

Scantrav.se
En svensk hemsida som hjälper till att förmedla travhästar. Mycket utländska hästar. Sällan priser utskrivna men vid intresse kan man få mer information.

Travformidling.com
En norsk hemsida som hjälper till att förmedla hästar. Inga priser utskrivna men de ansvariga, som för övrigt är supertrevliga berättar mer än gärna om man hör av sig till dem.

Sen är ju självklart uppfödarnas hemsidor att rekomendera :) Där kan man hitta fina unghästar och ibland även starthästar. Men mitt främsta tips till er, vill ni köpa travhäst..? Gå gå igenom era kontakter först. Känner ni folk på travet? Kolla med dem först, kanske dem känner någon, som känner någon, som känner någon som säljer en häst och eftersom att du känner "någon" så kanske du även får den till ett bättre pris ;)
//Moa
Kommentarer
Erika säger:

SV:



WOW!!



Vad skulle det kosta att specialbeställa träns från er då? :) Är jättenyfiken!

2012-08-11 | 21:47:38
Bloggadress: http://ettahnia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback