Tävla med svensk travsport

Travsport har utlyst en liten fototävling alla hjärtans dag i ära :) Under hela helgen (14-16 februari) har du möjlighet att ladda upp ditt bidrag på deras facebooksida. Tävlingsinformation och regler finner du här.
Passa på att tävla om fem stycken presentkort :D
//Moa

Design by Leftovers

Igår skrevs företagarprovet. För första gången har jag fått träningsvärk av att skriva prov haha. Antar att det beror på att jag satt och spände mig så mycket. Nu värker nacke, arm och revben(?) på höger sida. Annars känns det relativt bra ändå. Att jag svarade på alla frågor var ju bara det en bedrift i sig, så ja, jag är nöjd :) Det lär väll hålla i sig till jag får tillbaka provreslutatet skulle jag tro haha.
 
Idag hade vi vår sista föreläsning och OMG! Dagens föreläsare va Linda från Design by Leftovers och hon va så galet inspirerande. Jag blev grymt imponerad av deras produkter och ännu mer imponerad över deras entreprenösranda!  Sjukt bra spenderade tre timmar med andra ord! Kolla in deras hemsida så förstår ni vad jag menar, http://http://designbyleftovers.se/
//Moa

Work in progress

Lovade ett inlägg om selens utveckling, så här kommer det. Hann precis klart med själva däckeln innan företagskursen så nu är däckel, ryggstycke, svanskappa, brösta och bukgjod klart :) Nu skissar jag lite på pannbandet så jag kan börja med huvudlaget efter kursen.
 
Tyvärr har vi bara två veckor i skolan efter företagskursens slut, sen går jag ut på praktik i 16 veckor. Med andra ord hela resten av terminen. Så jag hoppas verkligen att jag ska hinna klart med huvudlag och käken innan jag far ner till min praktikplats på Jägersro. Annars får det väll vänta till i höst..
 
Såhär ser det ut just nu iaf, däckel, ryggstycke, bukgjord och brösta :)
 
//Moa

Företagarkurs

Just nu är vi mitt i företagarkursen på tre veckor. Jag tycker företagande är riktigt intressant, men den här kursen är riktigt dryg. Den är också väldigt intensiv, föreläsningar mån-tors (främst förmiddagar) och övrig tid är avlagd för hemstudier (och tro mig, det är mycket hemstudier och obegripliga frågor). Finns inte så mycket att rapportera om i övrigt tyvärr. Travselen börjar bli klar så jag ska försöka lägga upp några bilder på den framöver :)
 
Jag tänkte även passa på att skriva ut att om ni inte fått svar på mejl eller liknande inom två veckor så får ni gärna skicka ett nytt. Det ramlar in massor av mejl just nu (mestadels reklam och skit), så det händer tyvärr att vissa försvinner i mängden. Jag lovar att jag ska försöka bättra mig.
//Moa

Tävlingsrosetter

Ni kanske kommer ihåg att jag tidigare tipsade om ett inlägg om handsydda tävlingsrosetter. Therese som hon heter som syr dessa syr alltså efter kundens önskemål, och man kan få rosetterna i nästan vilka färger man vill. Jag kunde ju såklart inte hålla mig, utan beställde hem sex stycken åt Robert. Robert tävlar ju i färgerna turkos/vit/svart, så det var just dessa färger det fick bli på rosetterna.
 
Det tog några veckor innan jag fick hem dem, men jag är såå nöjd!
 
Beställ dina egna rosetter genom att skicka ett mejl till [email protected]
 
//Moa