Till barnen

Man kan hitta så lustiga saker på tradera ibland :) Ikväll hittade jag detta roliga lego till exempel!
 
 
//Moa

Till minne av Paradis Oskar

Ännu en fantastik travare har lämnat oss.. Paradis Oskar var en otroligt uttrycksfull häst med massor av karaktär! Jag älskade honom djupt och jag önskar att jag hade fått säga hejdå till honom. Han har lärt mig så mycket och vi har haft så faktastiskt kul tillsammans <3 Autostart bakom Oskar va banne mig det häftigaste jag någonsin varit med om! Lilla hjärtat!
 
 
Jag och Oskar i Simpans öga :)
 
Rest in peace vackra du!
//Moa

Blå hallen

Mobilblogg här då :) sitter på bussen på väg hem från gesällbrevsutdelningen i stadshuset. Roligt att se alla gesäller och deras fina arbeten! Själv går man upp 2014 förhoppningsvis. Då med travsele som gesällarbete hade jag tänkt! Tills dess jobbar jag vidare på den jag gör åt skolan :)
//Moa

Nedförsbacke

Min prins kom ju hem för inte så länge sedan. Han har varit i min ägo runt åtta år och betyder därför självklart väldigt mycket för mig. Vi har haft en sjuhelsikes resa och jag har han att tacka för så mycket <3 Pjotor är världens mest livsglada lilla ponny som älskar att busa! Han är känd för sin maffiga hals och egendomliga skutt rakt upp i luften. Han är den lilla ponnyn som göra saker och ting på sitt egna lilla vis :)
 
 
 
Han är väldigt vacker min skrutt :)
 
 
Vad ska man då tänka när man får hem det här efter tre månader i "träning"?
 
 
En avmagrad ponny helt utan livsglädje. Halsen har förlorat varenda muskel och överlag finns det inte mycket fett på kroppen. Man kammen har börjat lägga sig.. Öronen hänger på sidorna och det enda han gör för att på minsta sätt uttrycka sig är att lämna ifrån sig en suck då och då. Min häst som räknas som ranghög orkade inte ens bry sig när vi släppte in honom i hagen. Inte ens om jag släpper han i ridhuset orkar han längre. Efter tre månader vill han bara inte längre....
 
Jag lämnade bort min häst över sommaren i tron om att hon skulle hjälpa mig att sälja honom och fick hem det här.. Hästfolk, ta referenser! Min häst förtjänade bättre!
 
 
   En film en av våra medryttaregjorde för något år sedan <3
 
Låt nu min häst bli bra och låt mig hitta en underbar människa som vill älska honom lika mycket som jag!
 
//Moa
 

Jockey style

Haha, jag dog lite när jag såg den här! Klockren!
 
 
//Moa

Glittrande inspiration

Blir man inte glad i hjärtat när man hittar en sån här sida som hejdlöst kastar inspiration över en :) Blev väldigt sugen på att sy några pannband när jag får tid över! Älskar kedjorna med pärlor istället för strassstenar. Får nog klicka hem några decimeter..
//Moa

Forslundare, och jäkligt stolt!

Idag drog jag skorna på lilla Pjotor för att se om han kanske trivs så. Julmyra har ju så fantastiska underlag som gör det möjligt att göra så, även på vintern, så det känns bra :) Han visade inga tecken på ömhet under ridturen idag så jag tror på det här!
 
Iallafall, när jag stod där och drog skorna drogs tankarna tillbaka till förra sommaren när jag stod och filade på skolans hästar mest hela tiden och kände en enorm tacksamhet till Forslunda! Utan mina erfarenheter därifrån skulle jag aldrig stått där och dragit skorna på min ponny! Jag har tidigare skrivit ett inlägg om människor som jag ser upp till (läs här) och det var givet att mina två travlärare skulle uppmärksammas där! Forslunda har format mig till en starkare människa. Det har lärt mig att inget kommer gratis och man behöver faktiskt inte gå och gräva ner sig för den sakens skull. Det finns folk som tror på en och bryr sig. Forslunda har lärt mig mycket..
 
Jag möter ofta gamla elever som skäms över att de gått på en sån "B-skola" som forslunda, men vet ni vad, jag är en forslundare och det är jag jäkligt stolt över!
 
 
 
 
Inlägget blev kanske inte riktigt lika djupt som jag tänkt mig, hjärnan är seg såhär på kvällen. Det lät betydligt bättre i mitt huvud när jag stod ute hos Pjotor haha :) Men jag hoppas ni förstod vad jag ville få fram iaf..
//Moa

Tömkörningsdäckeln tillsalu

Nu ligger tömkörningsdäckeln ute på blocket! Så får vi se om den blir såld, annars får den hänga med som visningsex framöver :) fast det är ju självklart roligare om den blir använd ;)
//Moa

Min finaste vinterbild

Jag tänkte försöka ta upp mitt medverkande i "Veckans ämne" i FB-gruppen Travbloggar. Har även bestämt mig för att göra en egen kategori för dessa inlägg så ni lättare kan hitta dem. Denna vecka är det "Din finaste vinterbild" som stod för ämnet, så här kommer den!
 
Ingen superbild jag vet, men mina fina travarkompisar står som modeller så jag älskar den ändå <3
 
//Moa

Fullt med jobb

En lång skolvecka är äntligen till ända! Nu ska hjärnan få vila lite i helgen :) Idag klädde jag om den fina hovkratsen jag fick av Anita i våras så folk skulle sluta klaga på att den var rosa. Nu är den klädd i mörkbrunt läder, fint!
 
Just nu sitter jag och försöker producera något som liknar reklamblad och inser att kunskaperna sviktar något gällande marknadsföring och layout. Men jag gör så gott jag kan och håller tummarna för att slutresultatet ska hålla måttet haha
 
 
//Moa