Mulleshoppen

Alla som har läst Min Häst känner till Lena Furberg. En helt grym serieskapare, och, hur det nu är möjligt, ännu grymmare illustratör! Som skapare av Mulle och högvis med andra serier har hon fångat våra hjärtan. Jag menar, kommer någon någonsin kunna ta hennes plats i Min Häst tidningen?
 
Aja, till kritan.. Hon har startat upp en webbshop där hon säljer lite olika saker med sina egna illustrationer. Jag rekommenderar er verkligen att ta en titt där. Det finns saker för alla åldrar!
 
 
Här kommer mina favoriter från shoppen:
 
1. Fototrycken!! Hon säljer några utvalda motiv som fototryck, och dem är sannerligen helt magiska! (Det finns tre olika motiv att välja mellan)
 
2. Kuddfodralet tomtehästen. (Motivet finns för övrigt med bland fototrycken)
 
 
Kan även starkt rekommendera er alla att följa henne på Instagram ;)
//Moa

Tömkörningsdäckel

Har tänkt ett tag nu att jag ska göra detta inlägg, så äntligen kan man lugnt säga! I samband med fotograferingen av travselen tog vi även några nya bilder på tömkörningsdäckeln som jag gjorde way back. Fortfarande lika fin :)
 
 
 
Tömkörningsdäckeln kommer för övrigt finnas tillsalu vid julmarknaden till ett riktigt vrakpris! Så är du det minsta intresserad och bor i närområdet tycker jag du ska ta dig en utflykt den 13e december :)
 
//Moa

Julmarknad 13e december

Äntligen kan jag med säkerhet säga att jag kommer sälja på en julmarknad i december. Närmare bestämt julmarknaden på forslundagymnasiet i Umeå den 13e december! Bordet är bokat och betalt, så nu finns ingen återvändo. Det känns faktiskt riktigt skoj att få visa upp mig och mina produkter på hemmaplan samtidigt som det känns otroligt nervöst såklart haha :)
 
Jobbar i princip varenda ledig stund med att försöka få klart allt till julmarknaden (därav dålig uppdatering här tyvärr..). Har än så länge inte så mycket färdiga produkter, men en hel drös halvfärdiga. Så man kan lugnt säga att det är dags att lägga på ett kol! Det är nog snart tid för att börja lyssna på jullåtar så man kommer i stämning ;)
//Moa