På tal om fuxar

När jag ändå är inne på ämnet fuxar så har jag ännu ett tips till er hästsugna. Min Philip (http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=761392&inriktning=10&typ=4) är en riktig fining :) Jag tror det kan vara en fin förstahäst efter licensutbildningen. Det är ju alltid en chansning att köpa en oprövad häst, men lyckas han inte på banan blir han ju en fin ridhäst ;)
 
Pappa till Min Philip är självaste Briskeby Philip!
 
//Moa

Det lilla extra

Innan jag köpte Viggo hade jag en vision att jag skulle ha en helbrun varmblodstravare utan tecken. Nu på efterhand vet jag inte riktigt hur jag tänkte. Visst, jag tycker fortfarande att ett brunt varmblod utan tecken och med rätt utstrålning är oslagbart! Men.. Fuxar har ju det där lilla extra. De glöder som eld i solen :)

Jag saknar Viggo varje dag, även om jag inte längre tänker på det varje dag. Det hade varit jobbigt. Man måste klara av att gå vidare.. Tanken är ju att jag ska skaffa en ny häst i framtiden. Vad det blir för häst denna gång är ju svårt att uttala sig om i förväg, men att jag håller ett extra kärt öga för ett litet fuxföl är ju svårt att förneka.

Om jag plötsligt en dag skulle gå och vinna några miljoner på lotto skulle jag direkt haffa denna häst, http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=760243&inriktning=10&typ=4 :) Han har en utstrålning som ger mig gåshud! Aningens för dyr skulle jag vilja påstå då Qvadrigo ännu inte lämnat någon superkomet. Rino Dox i all ära, men ni kanske förstår vad jag menar?
//Moa

En vanlig dag på inskrivningen

Idag blev det några timmar på inskrivningen under provloppen. Är ganska kul faktiskt, roligare än att sitta och dega hemma :P Lyckades blanda ihop nummerbrickorna i lopp ett så helt plötsligt va det två ettor, en gul och en ljusgrön haha, förvirrande. Den gula ettan skulle haft en trea ist, och den ljusgröna ettan skulle haft den gula. Trodde inte man kunde va så förvirrad haha
//Moa

Viggo

Va inte helt nöjd med förra versionen, så gjorde lite små ändringar. Är mycket nöjdare nu :)
 
 
//Moa

Ny design

Den gamla designen va ju ganska gammal, och jag var mer än trött på den. Så nu har jag kodat fram en ny vintrig design :) Är riktigt nöjd! Får se hur mycket bloggande det blir framöver, men jag ska göra allt för att bättre mig.
 

//Moa