Vissa veckor...

Om några veckor åker ca hälften av eleverna ut på våra LIA-platser (lärande i arbete), bland annat jag. Totalt under utbildingen hinner vi med två LIA-perioder på 16 veckor. Så nu går jag alltså ut på min sista LIA och kommer tillbaka först efter sommarlovet. Det känns galet.. Nästa termin går jag min gesälltermin! IT'S CRAZY I TELL YA!
 
Innan jag flyr söderöver till min första LIA-plats har jag planerat in att jag ska göra en travsele. Och allvarligt talat, den kommer bli sååå snygg! Men under de första två veckorna i skolan har jag inte hunnit mer än ritningarna.. Det är så mycket tänkande och funderande att man blir alldeles kollrig i skallen. Så nu har jag fem veckor på mig att ordna upp det här.
 
Den här selen kommer bli helt olik den som jag gjorde tidigare. Detta blir en svart tävlingssele där jag kommer jobba en hel del med former och roligast av allt, prägling! Vem vill inte ha en ravsele med krokoprägling? ;)
 
 
Jag vill även passa på att tipsa om en grym blogg som jag hittade i veckan, ni hittar den här. Journalistens reflektioner kring travsporten, superbra läsning under tråkiga vardagskvällar!
//Moa

Montésadel

Hm.. Jag vet inte hur ingående jag har varit gällande min montésdel jag har byggt/gjort/skapat... För i alla fall, det har jag gjort :) byggt/gjort/skapat en montésadel alltså. Ljusbrunt känns som en undanlagd klassiker, så jag dammade av det litegrann, flashade till det med lite roliga dekorsömmar och vips, en montésadel byggd på halvbom!
 
Jag ska försöka få tag på en montéryttare som kan tänka sig att provrida sadeln för att se vad som skulle kunna förbättras till nästa, och eventuellt göra några småjusteringar på denna goding. Denna kommer bli tillsalu framöver till ett riktigt vrakpris (allvarligt!), så håll ögonen öppna ;)
 
 
Tyvärr har min dator någon slags halvstrejk och beter sig som om han nått pensionsåldern, högst störande! Men jag lovar att jag ska skriva några nya inlägg framöver :) Fick trots allt en iPad i födelsedagspresent, så nu finns det inget att skylla på längre...
//Moa