I brist på lösning

"Sen kom Öberg mot mig och sa att såna som jag inte borde få finnas på en bana. Jag har aldrig varit med om något liknande i 35 år. Så här får det inte gå till, det är en otrolig säkerhetsrisk, att folk springer in på banan och ger sig på kuskar. Det var som skådespeleri. Man blir så paff att man knappt tror att det är sant" Travsverige... jag förstår att vi är upprörda... Men luta er tillbaka allesammans, ta ett djupt andetag och ta en titt på den här videon istället för att flippa ur fullständigt.

 
Jag har delat den här vidon med er förr, och ja kommer garanterat göra det igen för jag kan omöjligt dela den här videon med er tillräckligt många gånger. Tack Lisa, tack Nibbit och tack till dig som står bakom kameran och förevigar detta fantastiska par. TACK!

Travtömmen Viggo

Tiden går fort när man har roligt. Som vanligt.. Och som vanligt har jag varit dålig på att uppdatera, pinsamt! Men tro mig, jag jobbar på som vanligt. För någon vecka sedan blev jag klar med en ny modell av travtömmar. Riktigt fancy om ni frågar mig :) Tyvärr är ju tömmar lite halvsvåra att få på bild så ni får nöja er med några detaljstudier tills vidare.
 
 
 
 
I veckan blev jag även klar med min andra montésadel. Den blev verkligen hur snygg som helst! Jag ska försöka få till ett inlägg om den till veckan.