Kvitheims Karin

Igår gick ju somsagt Karin sitt första provlopp. Sitt första riktiga banjobb kan man också kalla det. Trots sina sex år har är hon faktikst ostartad. Till igår hade hon aldrig gått för sulky haha, snacka om nervös kusk. Men hon klarade sig fint, gick loppet på typ 1,45,0 utan galopper. I vår blir det kval och sen blir hon nog en tuff konkurrent på banan :)
 
 

//Moa

Pepparkaksbak

Passade på att baka lite pepparkakor idag eftersom man aldrig vet om man någon mer tid för det innan jul. Blev inte så jättemånga, brukar nöja mig med att baka upp en skogaholms pepparkaksdeg. Tar det slut tar det ju slut lixx, så en himla tur att detfinns köpekakor :)
 
Märklig som jag är har jag ju en samling med hästformar. Med dessa blir det aldrig tråkigt att baka! Gjorde även en traktor till Robert. Tanken va att jag skulle sätta ihop den lite som ett pepparkakshus, så det blev en 3D-traktor. Men det blev övermäktigt en grå dag som denna, så han får nog nöja sig med en platt traktor haha.
 
 
 
Imorgon blir det provlopp klockan 11.00. Då ska Kvitheims Karin gå ut i sitt första provlopp! Ska bli superspännande att se hur det går :) Hon är en riktigt fin tjej som är underbar att köra. Förhoppningsvis blir det några bilder på det senare på bloggen.
//Moa
 

Handsydda manrosetter

Sitter och läser olika bloggar ute i landet och fastnade för ett inlägg som Matilda Persson (http://skogsrusset.se) skrivit på sin blogg. Hon tipsade om en tjej som säljer handsydda manrosetter. Hon kan alltså sy upp rosetter i dina tävlingsfärger, eller varför inte bara ha några på lager i dina favoritfärger? Jag ska helt klart beställa när jag skaffar häst! :)

Läs inlägget här, http://skogsrusset.se/2013/december/tips-handsydda-tavlingsrosetter.html
//Moa